Albert Edelfeltin kirjeet

Syväsukellus Albert Edelfeltin elämään ja taiteelliseen työskentelyyn – Albert Edelfeltin kirjeet äidilleen, Alexandra Edelfeltille vuosina 1867–1901

Hänvisa till utgåvan och upphovsrätt

Näin viittaat verkkojulkaisuun

Albert Edelfelts brev. Elektronisk brev- och konstutgåva, utg. Maria Vainio-Kurtakko & Henrika Tandefelt & Elisabeth Stubb, Svenska litteratursällskapet i Finland, 2014−2020. Merkitse myös julkaisun URN-tunnus!

Jos viittaat suomeksi käännettyyn kirjeeseen:

Albert Edelfelts brev. Elektronisk brev- och konstutgåva, utg. Maria Vainio-Kurtakko & Henrika Tandefelt & Elisabeth Stubb, Svenska litteratursällskapet i Finland, 2014−2020. Käännös: Sirpa Kähkönen. Merkitse myös julkaisun URN-tunnus!

Jokaisella julkaisun kirjeellä on oma URN-tunnuksensa, jonka löydät ko. kirjeen sivulta. Koko verkkojulkaisun URN-tunnus on URN:NBN:fi:sls-3994-1410269496090. Lue lisää URN-tunnuksesta Kansalliskirjaston sivuilta.

Albert Edelfeltin kirjeet Alexandra Edelfeltille ovat Svenska litteratursällskapet i Finlandin omaisuutta ja ne kuuluvat kokoelmaan SLSA 367 Edelfeltska släktarkivet i Historiska och litteraturhistoriska arkivet, Svenska litteratursällskapet i Finland.

Tekijänoikeus

Kaikki taideteoskuvat, piirrokset ja luonnokset, jotka eivät ole kuvitusta kokoelman kirjeisiin kuuluvat Suomen Kansallisgallerian kokoelmiin. Kaikki oikeudet pidätetään.

Suomen Kansallisgallerian kokoelmiin kuuluvien taideteoskuvien, piirrosten ja luonnosten pysyvä kopioiminen tai liittäminen johonkin toiseen verkkojulkaisuun on kiellettyä.

Copyright © Taiteilijat, valokuvaajat, muut tekijänoikeuksien haltijat, Kuvasto r.y. ja Suomen Kansallisgalleria.

Kuvia taideteoksista voi tilata tutkimus- ja julkaisukäyttöön Suomen Kansallisgallerian kuvakokoelmista..

Sirpa Kähkösen käännökset julkaistaan Creative Commons (CC BY-NC-ND) Nimeä – Ei Kaupallinen – Ei Muutoskia 4.0-lisenssillä.

Bertel Hintzen teostekstit julkaistaan Creative Commons (CC BY-NC-ND) Nimeä – Ei Kaupallinen – Ei Muutoskia 4.0-lisenssillä.

Avoin data

Muu sisältö ja data julkaistaan CC0 1.0 Public Domain-lisensillä. Viittaaminen ohjeiden mukaan (katso yllä).

Malli joka on luotu Transkribus-ohjelmalla Edelfeltin käsialan automaattista tunnistusta varten on vapaasti käytettävissä.Ota ytheyttä: johan.pyy@sls.fi

Julkaisun data on myös saatavilla REST API :n kautta..